De kracht achter Door Stapper

Ik ben Danielle Stapper, de kracht achter 'Door Stapper'.

Ik ben 37 jaar, moeder van een prachtige zoon van  5 jaar en een lief dochtertje van 5 maanden. Daarnaast ben ik vrouw van René; een mooie, lieve, creatieve en muzikale man. In mijn dagelijks leven werk naast mijn werkzaamheden als leefstijlcoach als projectmanager bij het Rode Kruis en geniet ik van leuke activiteiten met mijn zoontje. Daarnaast werk ik als freelance spinning, bootcamp en mindful buitensport instructrice.

In het verleden heb ik gewerkt als evenementen organisator en tourmanager. Ik reisde de wereld rond en heb ik veel mooie avonturen beleefd.

Ik ben afgestudeerd Leefstijlcoach. Ik heb deze opleiding gevolgd bij de 'Leefstijlcoach Academy' van  Brickhouse.
Mijn passies voor gezonde, goede en passende voeding, sport & bewegen, de psyche van de mens en het begeleiden van mensen komen hier samen.

Ik geloof sterk dat iedereen in zijn eigen kracht kan komen te staan, zolang er maar de juiste balans is. Voeding en bewegen zijn hier een belangrijk onderdeel van, maar  er komen natuurlijk nog veel meer factoren bij kijken (gezin, werk, gezondheid en ziekte, zorgen, stress etc). Ik haal er voldoening uit om jou jouw kracht weer (terug) te laten vinden.

Ik heb met name interesse in de connectie tussen darmen en brein, en geloof dan ook dat door middel van de juiste voeding en het juiste voedingspatroon je ervoor kunt zorgen dat je brein optimaal werkt. En als je brein optimaal werkt, zal je daar de voordelen van ondervinden. Je bent helder, fit, positief en snel van begrip - zaken die ook nodig zijn om een (leefstijl) verandering door te maken.

 

LEEFSTIJL ASPECTEN

Scroll to top