Balans werk en privé, meer levensgeluk.

5,0 score
15 maart 2021

Toevalligerwijs kwam ik Daniëlle tegen bij een presentatie. Ik was op zoek naar een leefstijlcoach. Nee, geen overgewicht. Maar ik wilde meer balans tussen werken en vrij zijn, minder zorgen, meer voldoening, meer tevreden zijn met wat ik doe en bereikt heb. En met die doelen heeft Daniëlle mij erg geholpen. Haar betrokkenheid, inzicht en kennis zetten mij in een richting waarmee ik balans ervaar en meer levensgeluk. Daar ben ik blij om. Dank. Echt een aanrader. Gewoon doen!

Jan Hofman

Soms confronterend, maar heel waardevol

5,0 score
10 januari 2021

Ik besloot een coachingstraject te volgen omdat het mij moeilijk lukte een gezond eetpatroon te volgen. Tijdens de gesprekken met Danielle en de opdrachten kreeg ik een goed inzicht in de onderliggende factoren, de triggers, valkuilen en mijn eigen gedrag. Soms confronterend, maar heel waardevol. Ik neem een aantal handvatten mee die voor mij goed toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Blij mee!

Pauline

Niet moeten maar willen!

5,0 score
6 december 2020

Begin dit jaar heb ik Daniëlle mogen ontmoeten in mijn strijd tegen overgewicht
Sindsdien ben ik vele kilo’s verloren en ben ik heel wat meer te weten gekomen over een gezondere levensstijl.
Daniëlle heeft goede en professionele plan van aanpak.
Ze geeft goede begeleiding bij trainingen en zijn ook zeker uitdagend voor eenieder die alles geeft en zichzelf uitdaagt.
Ook haar mindfull trainingen zijn top!
Daniëlle heeft haar hart op de juiste plek en dat voel je!

Noah

Van een 5 naar een dikke 8

5,0 score
11 december 2019

Net een halfjaar traject bij Daniëlle afgerond met een afvalchallenge. Het is mij inmiddels duidelijk dat een coach veel kan betekenen om je te helpen bij veranderen van je levensstijl. Wat begon als een bijna depressief klein vrouwtje met een paar maten te veel, is nu een sterke vrouw die haar leven heeft omgegooid en als een dikke 8 (maar dan wel met 2 kledingmaten minder) in het leven staat. Daniëlle je bent een topper👍🏼

Leona

Mindful sporten in vijf mooie stappen

4,0 score
9 augustus 2019

Het was de eerste keer voor mij echt in de buitenlucht te sporten met je kop in de zon of een enkele keer je kont in het natte gras (daar wen je snel aan). Door de kleine groep en de fijne uitleg en oefeningen op je eigen niveau heb ik er veel plezier, maar vooral ook veel bewuste ontspanningsmanieren ontdekt. Heel effectief!

Maartje
Scroll to top