Van een 5 naar een dikke 8

5,0 score
11 december 2019

Net een halfjaar traject bij Daniëlle afgerond met een afvalchallenge. Het is mij inmiddels duidelijk dat een coach veel kan betekenen om je te helpen bij veranderen van je levensstijl. Wat begon als een bijna depressief klein vrouwtje met een paar maten te veel, is nu een sterke vrouw die haar leven heeft omgegooid en als een dikke 8 (maar dan wel met 2 kledingmaten minder) in het leven staat. Daniëlle je bent een topper👍🏼

Leona

Mindful sporten in vijf mooie stappen

4,0 score
9 augustus 2019

Het was de eerste keer voor mij echt in de buitenlucht te sporten met je kop in de zon of een enkele keer je kont in het natte gras (daar wen je snel aan). Door de kleine groep en de fijne uitleg en oefeningen op je eigen niveau heb ik er veel plezier, maar vooral ook veel bewuste ontspanningsmanieren ontdekt. Heel effectief!

Maartje

Mindful buitensport training

5,0 score
7 augustus 2019

Fijne training, ieder op zijn niveau. Veel van geleerd en heerlijk buiten.

Joyce

Professionele begeleiding, veel geleerd, top locatie ,goede sfeer!

5,0 score
30 juli 2019

Ik heb deze 5 ‘bijeenkomsten ‘ als zeer prettig, sportief en zinvol ervaren. Het mindfull gedeelte van Mindfull sporten is voor mij door alle duidelijke info ook op papier iets waar ik goed mee aan de slag kan in de toekomst. Van het sport/ trainen gedeelte heb ik ondanks af en toe die “heerlijke” spierpijn genoten.
Daniëlle begeleid professioneel , haar enthousiasme, aanmoediging helpen je goed !

Joanneke
Scroll to top