Bootcamp & Coaching

Door Stapper Bootcamp & Coaching
Samen actief aan jouw doelen werken

Iedere dinsdag avond van 19:30 – 21:00 uur. Eemerwaard Baarn

 

Wil jij graag een fittere, gezondere en meer relaxte leefstijl waarbij je wordt geholpen om je doelen te verwezenlijken?

Schrijf je dan snel in voor de wekelijkse Bootcamp & coaching! Aanmelden via danielle@door-stapper.nl

 

Wat houdt bootcamp & coaching precies in?

Iedere dinsdagavond ga je met een vaste groep ongeveer 1 uur bootcampen onder begeleiding van Danielle. Na afloop van deze bootcamp volgt er een half uur groepscoaching.

Bootcamp: Iedereen kan op zijn eigen niveau werken. Je werkt aan je conditie, evenwicht, kracht en uithoudingsvermogen. De oefeningen worden per persoon op het eigen niveau aangepast. Het maakt dus niet uit of je net start of je al ver gevorderd bent; jij zal worden uitgedaagd!

Coaching: Iedere week werken we in groepssessies aan jouw persoonlijke leefstijl gerelateerde doel. Dit doel kan bijvoorbeeld zijn dat je graag een paar kilo wilt afvallen (of juist aankomen!), dat je fitter wilt zijn of misschien heb je wel een bepaalde hardloopwedstrijd waar je binnenkort aan wilt deelnemen. Ook kan het zijn dat jouw doel is dat je meer rust en ruimte wilt creëren of mogelijk wat steviger in je schoenen zou willen staan. Natuurlijk kan jouw doel zich vormen of veranderen tijdens de coaching sessies. We komen wekelijks bij elkaar, dus je wordt steeds weer opnieuw herinnerd en gemotiveerd om jouw doelen te bereiken.
Als gecertificeerd leefstijlcoach kan ik jou op weg helpen om patronen te doorbreken, je de juiste tools aanreiken, je een spiegel voorhouden en je adviseren over voeding en bewegen. Je zult hierdoor veel bewuster de juiste keuzes leren maken, die uiteindelijk als ‘normaal’ zullen gaan aanvoelen: Je wordt dus onbewust bekwaam!
Het is belangrijk dat je weet dat de groep (max 8 deelnemers) elkaar in vertrouwen neemt en dat wat er besproken wordt ook binnen deze groep blijft! Bij aanmelden zal ik je bellen en houden wij een vrijblijvend intake gesprek van ongeveer een half uur. In dit gesprek zullen we bepalen of Bootcamp en Coaching ook echt iets voor jou is.

Waarom?

Als bootcampinstructrice en leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezondere leefstijl. Uit ervaring heb ik gezien dat veel mensen zich aanmelden voor een sport omdat ze bepaalde gezondheidsdoelen willen bereiken. Wekelijks sporten is natuurlijk een enorme goede stap, echter miste ik hier de ‘overige’ begeleiding. Een verandering in je leefstijl doorvoeren is ontzettend moeilijk en hulp in de vorm van (groeps) coaching helpt daarbij. Tijdens de coaching worden er verschillende tools aangereikt die jij kunt inzetten. Je krijgt een duwtje in de goede richting en je doet het samen.

Coaching duur? Op deze manier past het wél in je budget!

 

Deze sessies bestaan uit:

  • Wekelijks 45 minuten tot 1 uur bootcamp les, inclusief materialen.
  • Wekelijks 30 – 45 minuten groep coaching (buiten!) incl. werkbladen en mogelijk huiswerkopdrachten (geen verplichting).

Tijdsduur:

Omdat doelen behalen en aanpassen van leefstijl veel tijd in beslag neemt starten de abonnementen vanaf een half jaar. Uiteraard kun je daarna gewoon weer verlengen.
Eemerwaard Baarn (exacte locatie wordt doorgegeven als je je hebt aangemeld).

Kosten:

Een halfjaar abonnement kost je €350,00. Dit zijn 26 bijeenkomsten.
Dit is inclusief een gratis (vrijblijvende) telefonische intake van ongeveer een half uur.

Aanmelden of meer informatie? danielle@door-stapper.nl

 

Scroll to top