Skip to content

Leefstijlcoach in Baarn

Zet stappen in het veranderen van jouw leefstijl. Jouw eerste stap is het begin van een lange reis!

Leefstijl coaching Baarn

Leefstijl coaching Baarn

Zorg jij wel goed voor jezelf? Beweeg je voldoende, eet je regelmatig en gezond? Doe jij genoeg ontspannende activiteiten en kun jij stressoren aan? Slaap je goed, kun je genieten van jouw sociale omgeving?

Allemaal factoren die met leefstijl te maken hebben. Vaak zie je dat wanneer 1 van deze factoren uit balans is, de rest daarin wordt ‘meegetrokken’. En wanneer je eenmaal in die neerwaartse spiraal zit, is het echt heel lastig om hier weer uit te komen. Een leefstijlcoach kan je dan helpen om zelf weer de regie over jouw eigen leven terug te pakken.

Het veranderen van jouw leefstijl

Je gaat aan de slag met verschillende onderwerpen, zoals voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. 

 
Het veranderen van jouw leefstijl heeft alles te maken met gedragsverandering. Een gedragsverandering doorvoeren heeft tijd nodig. Want pas als jouw nieuwe gedrag een gewoonte is, is de kans op terugvallen in jouw oude patroon minder of niet aanwezig.

Coaching Traject

Een coaching traject duurt tussen de 4 maanden en 1 jaar, waarin we gemiddeld zo’n 8 tot 12 persoonlijke gesprekken voeren van 1,5 uur. We maken hier concrete afspraken en stellen duidelijke doelen.

Doorgaans zijn de eerste 20 minuten ingericht als ‘wandel coaching’ en vervolgen wij onze afspraak in mijn praktijk of bij jou op locatie.
Ik coach mensen op leefstijl in Baarn, Soest, Amersfoort, Hilversum, Nijkerk, Bunschoten, Eemnes, Naarden, Bussum, Huizen en Laren.
 
 
afvallen, gezond, Baarn

Een leefstijlcoach kan helpend zijn bij:

  • Stress / Overspannen / Burn-out
  • Afvallen
  • Diabetes (vermindering van medicatie of stoppen)
  • Balans tussen werk/privé
  • Hormonale klachten
  • Moe, futloos, weinig energie

Een intake is gratis en vrijblijvend. 

Het is prettig als jij voorafgaand aan de intake jouw hulpvraag duidelijk hebt.

 
Een coaching traject is persoonlijk proces, waarbij goed wordt gekeken naar jouw behoeften, kansen en mogelijkheden. 
Tijdens een intake maken we kennis en kijken we samen of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Het is belangrijk dat we een klik hebben en dat jij je veilig voelt om een coaching traject aan te gaan.
 
Leefstijlcoaching voor werknemers; Bedrijven
 
Steeds meer bedrijven zien het nut en de noodzaak van het inzetten van een leefstijlcoach voor hun personeel. Dit ter preventie van ziekte en uitval. Wil jij met jouw bedrijf of organisatie gebruik maken van de diensten van Door Stapper? Neem dan graag contact met mij op! danielle@door-stapper.nl 
 
Leefstijlcoach in Baarn

Wil jij meer over mij weten?

Leefstijlcoach in Baarn

Stuur me gerust een mailtje
Of bel me even!