Skip to content

Wie ben ik

Mijn naam is
Danielle Stapper

leefstijlcoach en sportinstructrice en eigenaar van Door Stapper. 
 

Daarnaast ben ik moeder van 2 prachtige kinderen; Nova (2 jaar) en Quin (7 jaar) en vrouw van een leuke, muzikale en creatieve man; René.

Ik krijg energie van buiten in beweging zijn. Ik geniet van het samenzijn met vrienden en vriendinnen en ik hou ervan om leuke dingen te doen met mijn kindjes.

Ik ben energiek en daadkrachtig, dynamisch, verbindend en innovatief. Ik geniet ervan om daadwerkelijk contact te maken en de ander te begrijpen. 

Leefstijlcoach

In mijn werk als leefstijlcoach ben ik de spiegel van mijn cliënt. Ik confronteer en begeleid, stuur en zoek verdieping. Ik vind het gaaf om te zien wanneer doelen worden behaald en te ervaren hoe mensen hun kracht weer terug vinden door middel van leefstijl coaching.

In het verleden heb ik gewerkt als tourmanager en reisde ik de wereld rond. Het begeleiden van uiteenlopende groepen in verschillende culturen heeft mij geleerd flexibel te zijn en geduld te hebben. Ook heeft het mij geleerd mee te kunnen bewegen zonder mijn eigen doelen los te laten.

Inmiddels werk ik zo’n 12 jaar als (freelance) sportinstructrice en verzorg onder andere bootcamp lessen, spinning lessen en personal training. In 2019 rondde ik mijn opleiding als leefstijlcoach af en ben ik mijn eigen onderneming Door Stapper gestart. Dit doe ik met enorm veel plezier en toewijding.

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten aan de beroepsvereniging BLCN
Door Stapper leefstijlcoaching – BLCN Leefstijlcoaching.

Wil jij meer over mij weten?

Wie ben ik

Stuur me gerust een mailtje
Of bel me even!